Pihka,Panda, Kuisma

tiistai 16. marraskuuta 2010

Tutun hajun takia kannattaa juoksennella

Mamma pääsi tänään aikaisemmin töistä, joten suuntasimme tutkimaan oman metsän riistapolkuja.  Mamma treenasi Pandan kanssa "seis" ja "jätä" käskyjä ja luoksetuloa peuran jätöksien ja riistan hajun keskellä.
Koko lauma totteli hienosti, PAITSI sen hetken kun Kuisma ei ollut näköpiirissä oli pieni valkoinen ehtinyt kieriä riistan jätöksissä.
Mammaa mietitytti miten hienosti Panda pysyy lähettyvillä ja Pihkasta oli antoisaa kantaa omaa leluaan. Riistan jäljet ja hajut eivät kiehtoneet tyttöjä.
Muutos tapahtui kun palasimme autolle ja Pihka pudotti lelunsa ja lähti etenemään oudon reippaasti väärään suuntaan. Mamma ihmetteli miten sen tyttö noin lähti, mutta asia paljastuikin. Tuttu auto paljasti naapurin poikien läsnä olon ja ei kun Kuisma autoon ja tyttöjen kanssa uudestaan metsään.
Pam-Pam paineli pitkin hakkuuta ja tutkien jälkiä ja Piu unohti lelunsa ja etsi epätoivoisesti hajujen lähdettä. Tuuli puhalsi tulo suunnasta, joten Piu keksi pojat vasta kun mamma osoitti paikan. Rytinällä mentiin moikkaamaan.

Huomenna onkin tytöillä tokoa hallissa, jonne myös Pam-Pamin sisko Riski saapuu treenailemaan.

Ei kommentteja: